VEELGESTELDE VRAGEN


Wat is het adres van de Mini 3 Esssen ?
Essenburg 4, 6714 EN Ede.

Wat moet ik voor deelname aan deze ochtend betalen ?
Deze ochtenden zijn gratis te bezoeken voor alle bewoners van wijkdeel De Burgen in Veldhuizen A en wanneer er genoeg ruimte is evt. ook voor overige bewoners van wijk Veldhuizen. Voor de ouders is er gratis koffie en thee beschikbaar. Af en toe wat extra's lekkers.

Wie organiseert deze ochtenden ?
De ochtenden worden georganiseerd door vrijwilligers vanuit de wijk met ondersteuning door professionals van o.a. Sportservice Ede, Malkander en Centrum voor Jeugd en Gezin en incidenteel een gastbegeleider of leidster van een andere organisatie.

Ik woon niet in wijkdeel De Burgen maar wel in Veldhuizen A. Mag ik ook komen met mijn peuter ?
Wanneer je niet in wijkdeel de Burgen woont kunnen we je op de reservelijst zetten. Bewoners van De Burgen hebben voorrang omdat de ochtenden in eerste instantie voor hen opgezet zijn. Mocht er plek over zijn dan zijn de reserves uiteraard van harte welkom!
Inmiddels zijn er in navolging van de Mini3Esssen ook soortgelijke peuterochtenden in wijkdeel Veldhuizen B gestart. Mocht u in dit wijkdeel wonen dan verzoeken wij u bij deze peutergroep aan te sluiten.

Waar kan ik de foto's van de peuterochtenden bekijken ?
Momenteel plaatsen wij tijdelijk geen foto's meer. Hieraan wordt gewerkt.


 

Waar vind ik de ingang van De Mini3Esssen ?


De Mini3Esssen peuterochtenden worden gehouden in het gebouw van Sportspeeltuin De Drie Esssen.

De ingang om bij de peuterochtenden te kunnen komen vind u niet aan de speeltuinzijde maar aan de Essenburg, aan de  linkerzijde van het Krajicek-Court (voetbalkooi). Het betreft de blauwe dubbele deur. Deze deur zal elke dinsdag vanaf circa 8.45 uur geopend zijn. 

Bij binnenkomst gaat u helemaal rechtdoor.

 

Zie foto hiernaast voor de ingang.

Maak jouw eigen website met JouwWeb